In Novosti

Da bi osmijeh bio lijep i neodoljiv, neophodni su zdravi i njegovani zubi! Ukoliko vodite računa o oralnoj higijeni, dobivate mnogo više od lijepog i sjajnog osmijeha.

Preventivnim pregledima, pravilnim održavanjem oralne higijene, pravovremenom brigom o zdravim zubima izbjeći ćete i fizičku i materijalnu bol. Zato na vrijeme treba misliti o preventivi. Zubi moraju biti zdravi. Zahvaljujući napretku tehnologije u stomatologiji zubi mogu biti i iznimno lijepi.

U zemljama zapadne Europe i Amerike nedopustivo je da imate nezdrave i nesanirane zube. Zdravi zubi su imperativ. Blistav osmijeh i lijepi zubi su znak da je osoba sigurna u sebe i vodi računa o sebi.

Bijeli i blistavi zubi su odraz dobrog i redovitog održavanja higijene, a ujedno i predstavljaju sliku zdravlja cijelog organizma.

Za osobe koje imaju nedostatak jednog ili više zuba najadekvatnija zamjena za zub je zubni implantat. Postoje i druge opcije naknade izgubljenog zuba, ali su se implantati pokazali kao najbolja alternativa i zamjena za zube.

Zubni implanati imaju višestruke prednosti:

  • Očuvanje drugih zuba
  • Dugotrajnost u odnosu na druge protetske naknade
  • Estetika – jedini izgledaju kao prirodni zubi.

Cijena zubnih implantata varira ovisno o kvaliteti i vrsti materijala od kojih su zubni implantati izrađeni.

Nezamislivo je da danas imate nesanirane zube, a postoji više načina da oni postanu lijepi.  Zubi su odraz ljepote i zdravlja. Lijep i blistav osmijeh čini osobu ljepšom. Najljepši ukras na licu svake osobe je  njen osmijeh.

Recent Posts