Vistabel tretman pomlađivanja danas je najpopularniji anti-age tretman u svijetu. Riječ je o botulinum toxinu – prirodnom, pročišćenom proteinu iz jedne vrste bakterije koji najučinkovitije briše bore s čela i oko očiju.

Koristi se za uklanjanje bora i konturiranje lica, a aplicira se u malim dozama putem injekcije te djeluje samo na one mišiće u koje se ubrizgava, dok ostali ostaju u normalnoj funkciji.

 

Što sve tretira Vistabel?

Učinkovito uklanja:

  • bore na čelu
  • glabelarne bore tzv. bore mrštilice
  • bore smijalice nastale oko očiju
  • bore na nosu.

Vistabel tretmanom podižemo obrve i zatežemo vrat.

Često se koristi i za spuštanje gornje usne kod pacijenata koji imaju gummy smile, a to znači kada se tijekom smijanja ili smješkanja previše vidi zubno meso.

Uspješno se primjenjuje i kod pacijenata s previše izraženom muskulaturom za žvakanje postižući efekt sužavanja lica.

Koliko traje tretman?

Vistabel tretman pomlađivanja vrlo je jednostavan, brz i gotovo bezbolan tretman, a traje svega petnaestak minuta.

 

Kako se aplicira Vistabel?

Koristimo tanku iglicu kojom se ubrizgavaju male količine Vistabela pomiješanog s fiziološkom otopinom, pri čemu je osjećaj bola zaista zanemariv pa za tretman nije potrebna anestezija.

Naši doktori pažljivo odabiru samo one mišiće koje će tretirati – mišiće koji stvaraju bore, kako bi sačuvali prirodan izraz lica. Doziranje preparata ovisi o dobi te dubini i izražajnosti bora.

Ubrizgavanjem Vistabela u mišiće blokiraju se živčani signali te se mišići opuštaju, a bore izravnavaju. Važno je napomenuti da ovaj tretman ne utječe na osjetilne živce.

Apliciranje preparata treba prepustiti u educirane ruke jer samo ekspert može najbolje procijeniti koja doza je potrebna pacijentu i stručno aplicirati Vistabel.

Odmah po završetku tretmana možete se vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Kada se vide prvi rezultati i koliko traju?

Vistabel je potpuno siguran tretman za pacijente.

Počinje djelovati 3-5 dana nakon tretmana, a njegov učinak traje 3-6 mjeseci.

Za razliku od drugih brendova, s Vistabelom Vaše lice neće izgledati umjetno niti ćete se Vi osjećati ukočeno. Ovo je broj. 1 tretman u estetici lica kada su bore u pitanju.

Tretman se može ponavljati, a češćim ponavljanjem održava se mladolik izgled te su rezultati dugotrajniji.

 

Vistabel tretman vraća koži mladolik i svjež izgled

Odabravši Vistabel, odabrali smo kvalitetu za naše pacijente. Apliciranje preparata prepustili smo u najstručnije ruke s višegodišnjim iskustvom.

Svi koji žele ispraviti gummy smile, zagladiti bore, podignuti obrve i zategnuti vrat mogu nam se obratiti s povjerenjem!

Prije

Poslije

Kontaktirajte nas