Vrhunski stomatološki stručnjaci poliklinike TIM DENT – Miličić svakom pacijentu posvećuju posebnu pažnju, a klinički pregled do posljednjih detalja individualiziraju i prilagođavaju, bilo da je riječ o trudnicama, djeci ili mladima.

Prvi specijalistički pregled u stomatološkoj poliklinici TIM DENT – Miličić obuhvaća:

  1. detaljan pregled čeljusti
  2. analizu načinjenih fotografija i studijskih modela
  3. očitanje RTG snimki.

U konzultacije su uključene gotovo sve discipline dentalne medicine. Tako specijalisti iz područja protetike, kirurgije, ortodoncije i parodontologije postavljaju dijagnozu te prema njoj donose plan terapije koji se definira u dogovoru s klijentom, ovisno o njegovim željama i mogućnostima.

Svakom pacijentu daje  se optimalan plan terapije s cijenom, kao i različite varijacije ponude, a ovisno o pacijentovim mogućnostima.

Stomatološka dijagnostika temelj je postavljanja ispravne dijagnoze te planiranja daljnje terapije i stomatoloških zahvata.

Zahvaljujući dobroj dijagnostici, liječnik dentalne medicine dobiva najbolji uvid u stanje usne šupljine te na temelju viđenog, a u dogovoru s pacijentom, planira sljedeće korake.

Kako bismo pacijentima osigurali što ugodnije stomatološko iskustvo, lišeno boli, straha i neugode, stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić nudi najmodernija tehnološka rješenja iz segmenta stomatološke dijagnostike. Vrhunski tim stručnjaka specijalista s velikim iskustvom, već u prvom  posjetu, postavlja preciznu dijagnozu te pacijentu predočuje detaljan plan terapije.

 

U poliklinici TIM DENT – Miličić stomatološka dijagnostika uključuje:

  • medicinsku i stomatološku anamnezu
  • procjenu oralne higijene
  • detaljan klinički pregled usne šupljine (zuba, jezika, desni i ostalih mekih tkiva).

Poliklinika je opremljena kompletnom RTG dijagnostikom koja će, uz smanjeno zračenje, dati dodatan segment uvida u oralno zdravlje pacijenta.

Neka prvi specijalistički pregled bude vaš prvi korak do vašeg novog osmijeha! Specijalisti TIM DENT-a su vam na raspolaganju.

Ostale informacije vezane za stomatološku dijagnostiku

Stomatološka dijagnostika temelj je postavljanja ispravne dijagnoze te planiranja daljnje terapije i stomatoloških zahvata. Više…

CAD/CAM tehnologija, tj. Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing, je sistem koji služi za izradu svih vrsta keramičkih nadomjestaka. Više…

3D ortopan ili panoramska snimka cjelovite gornje i donje čeljusti jedna je od glavnih dijagnostičkih metoda u stomatologiji. Više…

RTG – radioviziografija liječnicima dentalne medicine omogućuje dobivanje ciljane slike svakog pojedinog zuba te prikazuje sve detalje krune i korijena, kao i okolne strukture parodonta i alveolarne kosti. Više…

Stomatologija napreduje iz dana u dan, a za sve inovativnije zahvate u usnoj šupljini, uz stručnost liječnika dentalne medicine, potrebna je i napredna tehnologija. Više…

Kontaktirajte nas