Što je PROFIHLO?

PROFHILO je čista hijaluronska kiselina koja poboljšava kvalitetu kože. Profhilo remodelira kožu kroz njene glavne sastojke: kolagen, elastin i lipocite (masne stanice), a sadrži jednu od najviših koncentracija stabilizirane hijaluronske kiseline na tržištu (64mg u 2ml). S obzirom da može vezati 1000 puta više vode od svoje težine idealan je za hidrataciju kože.

Što PROFIHLO čini posebnim u odnosu na ostale tretmane?

PROFHILO je jedinstveni „3 u 1“ proizvod – nije filer, skin booster ni mezoterapija, no djeluje kao kombinacija sva 3 tretmana, te na taj način poboljšava hidrataciju, elastičnost i tonus kože. Tretman je radi svojih vrhunskih rezultata dobio brojna priznanja među kojima i Aesthetic Awards kao najinovativniji tretman na području estetske medicine.

Ukoliko ne želite posegnuti za hijaluronskim dermalnim filerima, a kozmetikom postižete ograničene rezultate, Profihlo je idealno rješenje za Vas. S obzirom da je strukture gela zbog čega se ravnomjernije i lakše rasprostire kroz kožu, ne stvara grudice koje se znaju pojaviti kod primjene dermalnih filera.

Kako PROFHILO djeluje?

Stimulira stanice fibroblasta, čime se povećava proizvodnja kolagena i elastina

Aktivira keratinocite za povećanje sinteze kolagena i elastina.

Potiče i čuva vitalnost masnih stanica koji utječu na kvalitetu masnog tkiva.

64 mg hijaluronske kiseline u 2ml – jedna od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu.

Profhilo ne sadrži aditive kao što su BBDE ili Lycodine.

Profihlo čini jedinstveni proizvodni proces kojim se homogeno raspršuje i apsorbira u koži, za sigurnije rezultate bez nuspojava.

Razvijen IBSA patentiranom NAHYCO® tehnologijom sadrži jednu od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline, uz dugotrajnu učinkovitost bez kemijskih aditiva.

Trajanje tretmana:
20 minuta

Vraćanje svakodnevnim aktivnostima:
1 dan nakon zahvata

Trajanje rezultata:
6 mjeseci

Rizici i nuspojave:
Moguća je pojava blažeg crvenila na mjestima ubrizgavanja koje nestaje nekoliko sati nakon tretmana. Profhilo ne sadrži umjetne aditive i ne izaziva alergijske reakcije.

Vidljivi rezultati:
Prvi rezultati vidljivi su nakon 3-4 tjedna, a isti se povećavaju s vremenom s obzirom da PROFHILO potiče proizvodnju kolagena i fibroblasta.

Dogovorite prvi pregled i konzultacije