In Novosti

Najatraktivniji modni detalj koji netko može nositi je svakako lijep i zdrav osmijeh. U modernom svijetu, blistavi zubi su postali estetski imperativ. Međutim, ova privilegija nije rezervirana samo za javne ličnosti, već i za “obične” ljude.

Često pitanje naših pacijenata je: “Zašto i kako moji zubi više nisu bijeli i sjajni kao prije?” Odgovor na ovakva pitanja je složen, iz razloga što su uključeni mnogi faktori koji dovode do prebojavanja zuba tijekom godina. Postoje vanjski i unutarnji utjecaji koji djeluju na zube. U vanjske čimbenike ubrajamo pušenje, konzumiranje kave, čajeva, crvenog vina itd… Dok se u unutarnje ubraja boja dentina, poroznost cakline, unošenje medikamenata, starenje itd…

Rješenje ovog problema leži u jednostavnoj intervenciji koja se sastoji od dva koraka. Prvi korak je uklanjanje mekih i tvrdih naslaga s površine zuba, dok je drugi korak ordinacijsko izbjeljivanje zuba uz pomoć Zaap lampe. Rezultati izbjeljivanja zubi su vidljivi već nakon 45 minuta. Sam proces izbjeljivanja zubi je vrlo ugodan, bezbolan, a trajnost postignutih rezultata je više od godinu dana. Na vama je samo da se udobno smjestite i pričekate na svoj novi osmijeh. Bjelina Vaših zubi može potrajati od jednu do dvije godine ovisno o navikama iz Vašeg života.

Hodajte još ponosniji i zadovoljniji sobom i svojim blistavim osmijehom, jer lijep osmijeh kao i lijepa riječ otvara sva vrata.

Recent Posts