<h1>Pravne napomene</h1>
&nbsp;
<h2>Uvjeti korištenja</h2>
U nastavku su navedeni uvjeti korištenja sadržaja s web stranice www.timdent.hr u vlasništvu tvrtke TimDent d.o.o.. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice <a href=”https://www.timdent.hr”>timdent.hr</a> automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane TimDenta d.o.o. u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja.

&nbsp;
<h2>Autorska prava</h2>
Web stranica timdent.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.

Svi sadržaji objavljeni na web stranici <a href=”https://www.timdent.hr”>timdent.hr</a> isključivo su vlasništvo tvrtke TimDent d.o.o.  i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju umnožavati, reproducirati, javno prikazivati, prenositi ili na bilo koji način distribuirati bez obvezatnog navođenja izvora informacija.

Sadržaj web stranice www.timdent.hr zaštićen je autorskim pravom koje pripada TimDent d.o.o ili je u vlasništvu trećih osoba koje su tvrtci TimDent d.o.o. prenijele pravo uporabe istih. TimDent d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava tvrtke TimDent d.o.o. i podložno je tužbi.

Nadalje, <a href=”https://www.timdent.hr”>timdent.hr</a>  sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu tvrtke TimDent d.o.o. ili u vlasništvu trećih osoba. Svaka povreda autorskih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja sadržaja web stranice, <a href=”https://www.timdent.hr”>timdent.hr</a> odnosno autorskih prava tvrtke TimDent d.o.o. i njegovih suradnika.

&nbsp;
<h2>Linkovi na vanjske stranice</h2>
Web stranica www.timdent.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. TimDent d.o.o. linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

&nbsp;
<h2>Zaštita privatnosti</h2>
TimDent d.o.o.  štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. TimDent d.o.o.  se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja, te da privatne podatke neće distribuirati trećoj strani, osim na zahtjev korisnika.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da tvrtci TimDent d.o.o. dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s tvrtkom TimDent d.o.o..

TimDent d.o.o.  obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke TimDent d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da tvrtka TimDent d.o.o., u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

&nbsp;
<h2>Kolačići (Cookies)</h2>
Web-mjesta i mrežne usluge naše tvrtke mogu upotrebljavati “kolačiće”. Kolačići Vam omogućuju upotrebu košarice (ukoliko postoji) i prilagodbu doživljaja na našim web-mjestima, pokazuju nam koje su dijelove naših web-mjesta korisnici posjetili, pomažu nam u mjerenju učinkovitosti oglasa i internetskih pretraživanja te nam pružaju uvid u ponašanje korisnika, tako da možemo poboljšati svoju komunikaciju i proizvode.

S obzirom na to da se kolačići upotrebljavaju na svim našim web-mjestima, njihovo onemogućivanje moglo bi spriječiti upotrebu određenih dijelova web-mjesta.

Kolačići koji se upotrebljavaju na našim web-mjestima kategorizirani su na temelju smjernica u Vodiču za kolačiće Međunarodne trgovačke komore (ICC) Ujedinjenog Kraljevstva. Na svojim web-mjestima i drugim mrežnim uslugama upotrebljavamo sljedeće kategorije:

&nbsp;
<h3>Prva kategorija – strogo neophodni kolačići</h3>
Ti su kolačići ključni za omogućivanje pregledavanja naših web-mjesta i upotrebu njihovih značajki. Bez tih kolačića nije moguće pružiti usluge poput košarica i e-naplate.

&nbsp;
<h3>Druga kategorija – kolačići izvedbe</h3>
Ti kolačići prikupljaju podatke o tome kako upotrebljavate naša web-mjesta – na primjer, koje stranice najviše posjećujete. Ti podaci mogu se upotrijebiti da bi se naša web-mjesta optimizirala te da biste se njima lakše kretali. Kolačići ove kategorije upotrebljavaju se i da bi se obavijestilo partnere ako na jedno od naših web-mjesta dođete s partnerskog i ako je vaš posjet rezultirao upotrebom ili kupnjom našeg proizvoda ili usluge, uključujući pojedinosti o kupljenom proizvodu ili usluzi. Ti kolačići ne prikupljaju podatke na temelju kojih vas se može identificirati. Svi podaci koje ti kolačići prikupe objedinjuju se te su, shodno tome, anonimni.

&nbsp;
<h3>Treća kategorija – kolačići funkcionalnosti</h3>
Ti kolačići omogućuju web-mjestima pamćenje vaših odabira tijekom pregledavanja. Primjerice, možda ćemo pohraniti vašu geografsku lokaciju u kolačić da bismo se pobrinuli da Vam prikazujemo svoje web-mjesto lokalizirano za vaše područje. Moguće je da ćemo zapamtiti osobne postavke kao što su veličina teksta, fontovi i drugi prilagodljivi elementi web-mjesta. Te se kolačiće može upotrijebiti i za praćenje pregledanih ponuđenih proizvoda ili videozapisa kako bi se izbjeglo ponavljanje. Podaci koje ti kolačići prikupljaju neće vas osobno identificirati te ne mogu pratiti vašu aktivnost u pregledavanju na web-mjestima koja se nalaze van ove web stranice.

&nbsp;
<h2>Mjerenje posjećenosti</h2>
Ukoliko ste prihvatili korištenje kolačića, stranici je omogućeno korištenje Google Analytics servisa za mjerenje posjećenosti. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice…

Kontaktirajte nas