In Novosti

Zubi vremenom gube svoju prirodno bijelu boju, postaju tamni, obojeni. To se može dogoditi zbog različitih čimbenika. U današnje vrijeme estetska stomatologija vraća osmijeh na lice milijuna ljudi širom naše planete. Tehnološki napredak u estetskoj stomatologiji nudi nove mogućnosti i olakšava život ljudima koji pate zbog određenih oralnih nedostataka. Kako bi se poboljšao osmijeh pacijenata postoji niz procedura i kirurških i nekirurških koji se koriste pojedinačno ili u kombinaciji.

Nezadovoljni ste svojim osmijehom, jer su vaši zubi nepravilnog oblika, sitni, iskrivljeni ili imaju druge nepravilnosti. Keramičke ljuskice su tehnološko čudo u estetskoj stomatologiji, koje mogu poboljšati izgled zubi. Nude mogućnost vraćanja prirodnog izgleda zuba. Keramičke ljuskice su posebno dizajnirani tanki komadi keramike koji se pričvršćuju na prednju stranu zuba i na taj način se poboljšava izgled, boja i oblik zuba. Imaju svojstvo prirodnih zuba.

Materijali od kojih se izrađuju keramičke ljuskice karakterizira velika prozirnost što ovim zubnim nadomjescima daje prirodan efekt.

Osmijeh je ono što svakoj osobi daje samopouzdanje. Ukoliko su vam zubi oštećeni, obojeni ili nepravilnog oblika vjerojatno izbjegavate smijanje. Idealno rješenje za vratiti lijep osmijeh su keramičke  ljuskice. Pomoću ovih keramičkih ljuskica zubima se može promijeniti oblik, boja, dužina i širina. Keramičke ljuskice zubima vraćaju prirodnu ljepotu, i osiguravaju trajno lijep osmijeh. Cijena keramičkih ljuskica je ista kao i cijena keramičke krunice. Ljuskicama se mogu riješiti svi estetski problemi zuba.

Predstavljaju trajno rješenje u poboljšanju izgleda oštećenih, potamnjelih, rotiranih  zuba koji narušavaju estetiku zuba. Prostori između zuba se također mogu uspješno smanjiti keramičkim ljuskicama.

Keramičke ljuskice su najbolje rješenje  naročiti u situacijama rješavanja estetskih nedostataka uz minimalno uklanjanje zubne supstance. Osim postizanja savršenog osmijeha, keramičke ljuskice su mehanički vrlo otporne i sposobne da se odupiru silama i uvjetima koji nastaju tijekom žvakanja hrane, bez straha da će se odlijepiti ili otpasti.

Izradom keramičkih ljuskica postiže se vrhunski estetski efekt i prelijep osmijeh. Predstavljaju veliku prednost u estetskoj stomatologiji jer omogućuju pacijentima riješiti nepravilnosti svojih zuba bez bolnih i kompliciranih operativnih zahvata. Ljuskice su se pokazale kao učinkovito rješenje s najmanje komplikacija. Za što dužu trajnost ljuskica potrebno je održavnje dobre oralne higijene i redovite kontrole kod stomatologa.

Recent Posts