In Novosti

Već nakon 25. godine života na licu žena i muškaraca pojavljuju se prve bore. Ti ”izdajnički znakovi vremena” nastaju na mjestima gdje se koža stalno nabire, tj. uslijed mehaničkog ponavljana kretnji mišića. Primjerice, koža oko očiju mora podnijeti čak 30.000 treptaja kapaka dnevno, zbog čega se svaki put nabere, ali i izravna.

Kako vrijeme prolazi, izražajne bore lica polako se transformiraju u duboke i stalno vidljive bore, a takve promjene dešavaju se jer koža kako starimo postaje sve isušenija, gubi hijaluronsku kiselinu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost.

Za sve koji drže do sebe te žele zadržati mladolik izgled, stručni tim stomatološke ordinacije TIM DENT – Miličić preporučuje dermalne filere Juvéderm®. Radi se vrhunskom preparatu odobrenom od strane Američke agencije za hranu i lijekove (FDA), specifičnom po tome što sadrži anestetik lidokain za bezbolnu aplikaciju te ima potvrdu o minimalnoj učinkovitosti 12 mjeseci. Glavni sastojak Juvéderma® je hijaluronska kiselina koja na sebe veže vodu i integrira s okolnim kolagenom te tako licu vraća mladolik izgled!

Juvéderm® se u formi gela vrlo tankom iglom injektira u dermis koji se potom lagano masira kako bi se preparat što ravnomjernije raspodijelio, a površina kože bila bez bora. Rezultat aplikacije vidljiv je trenutno: vaš izgled bit će osvježen, prirodno pomlađen, jasnih kontura lica.

Juvéderm® dermalnim filerima u našoj ordinaciji možete napraviti i minorne estetske korekcije, poput, povećanja usana, podizanja njihovih kutova ili vraćanja volumena obrazima.

Asortiman proizvoda Juvéderm:

FILERI JUVEDERM

Juvéderm ULTRA 2: Briše sitne bore, pogotovo one oko usana i uglova očiju kao i bore koje nastaju vrlo blizu površine kože.

Juvéderm ULTRA 3: Izravnava nazolabijalne bore koje se javljaju između nosa i uglova usta i oko usana. Također, može se koristiti i za neznatno povećanje usana ili njihovo ”osvježavanje” u svrhu održavanja mladenačkog osmjeha.

Juvéderm ULTRA 4: Poboljšava i korigira oblik lica jer djeluje na najuočljivijim naborima i brazdama.

Juvéderm VOLUMA: Vraća volumen i korigira bradu, obraze i jagodice lica. Koristan je pogotovo ako je došlo do gubitka masnog tkiva lica kao posljedica dijete ili starenja – vaše lice će odmah nakon tretmana dobiti mlađi izgled te će izgledati punije i zaobljenije!

Juvéderm HYDRATE: Ostvaruje duboku hidrataciju na područjima tijela koja su izložena oštećenjima od sunca i znakovima starenja, tj. lica, vrata, područja dekoltea i zapešća. Rezultat tretmana Juvéderm HYDRATEOM jest glatka i čvrsta koža.

Hidratacija je osnova za održavanje zdravog tonusa i elastičnosti kože. Kreme mogu samo privremeno ovlažiti kožu na površini, ali Juvéderm® HYDRATE pruža duboku trajnu hidrataciju koja će joj podariti prirodan i zdrav sjaj.

Juvéderm ULTRA SMILE: Ovaj filer daje raskošne, pune usne prirodnog izgleda te izravnava tanke bore oko usnica.

Recent Posts