LIJEPA, PRIRODNA I OSVJEŽENA KOŽA

Nadomjestite sitne nedostatke na svojoj koži vrhunskim filerima na bazi hijaluronske kiseline!

Već nakon 25. godine života na licima žena i muškaraca pojavljuju se prve bore. Ti izdajnički pokazatelji vremena nastaju na mjestima gdje se koža stalno nabire, tj. uslijed mehaničkog ponavljanja kretnji mišića.

Primjerice, koža oko očiju mora podnijeti čak 30.000 treptaja kapaka dnevno, zbog čega se svaki put nabere, ali i izravna. Kako vrijeme prolazi, izražajne bore lica polako se transformiraju u duboke i stalno vidljive bore.

Takve promjene događaju se, jer koža starenjem postaje sve suša, budući da gubi:

  • hijaluronsku kiselinu
  • kolagen
  • potkožnu masnoću
  • elastičnost.

Kako bismo pomogli svima onima koji drže do sebe te žele zadržati mladolik izgled, stručni tim poliklinike TIM DENT – Miličić preporučuje dermalne filere Juvéderm®.

Riječ je o vrhunskom preparatu odobrenom od strane Američke agencije za hranu i lijekove (FDA). Njegova specifičnost je anestetik lidokain za bezbolnu aplikaciju. Ima potvrdu o minimalnoj učinkovitosti u trajanju od 12 mjeseci.

Glavni sastojak Juvéderma® je hijaluronska kiselina, koja na sebe veže vodu i integrira se s okolnim kolagenom te tako licu vraća mladolik izgled.

Juvéderm® se u formi gela vrlo tankom iglom injektira u dermis, koji se potom lagano masira, kako bi se preparat što ravnomjernije raspodijelio, a površina kože bila bez bora. Rezultat aplikacije vidljiv je trenutno. Vaš izgled je osvježen, prirodno pomlađen te uz jasne konture lica.

 

Juvéderm® dermalnim filerima mogu se napraviti i minorne estetske korekcije:

  • povećanja usana
  • podizanja njihovih kuteva
  • vraćanja volumena obrazima.

Asortiman proizvoda Juvéderm

Juvéderm ULTRA 2: Briše sitne bore, pogotovo one oko usana i uglova očiju, kao i bore koje nastaju vrlo blizu površine kože.

Juvéderm ULTRA 3: Izravnava nazolabijalne bore koje se javljaju između nosa i uglova usta te oko usana, a može se koristiti i za neznatno povećanje usana ili njihovo „osvježavanje” u svrhu održavanja mladenačkog osmijeha.

Juvéderm ULTRA 4: Poboljšava i korigira oblik lica, jer djeluje na najuočljivijim naborima i brazdama.

Juvéderm VOLUMA: Vraća volumen i korigira bradu, obraze i jagodice lica. Koristan je pogotovo, ako je došlo do gubitka masnog tkiva lica, kao posljedice dijete ili starenja. Nakon tretmana lice odmah dobiva mlađi izgled te izgleda punije i zaobljenije.

Juvéderm HYDRATE: Ostvaruje duboku hidrataciju na područjima tijela koja su izložena oštećenjima izazvanim djelovanjem sunca ili znakovima starenja, a to su lice, vrat, područje dekoltea i zapešća.

Rezultat tretmana Juvéderm HYDRATEOM jest glatka i čvrsta koža  jer je hidratacija osnova za održavanje zdravog tonusa i elastičnosti kože.

Kreme mogu samo privremeno ovlažiti kožu na površini, ali Juvéderm® HYDRATE pruža duboku i trajnu hidrataciju koja će joj podariti prirodan i zdrav sjaj.

Juvéderm ULTRA SMILE: Ovaj filer daje raskošne, pune usne prirodnog izgleda te izravnava tanke bore oko usnica.

Baš za sve vaše potrebe mi imamo rješenje!

Kontaktirajte nas