In Novosti

Dječja stomatologija je integralni dio cjelokupne stomatologije koja se bavi proučavanjem fizioloških i patoloških zbivanja u ustima djeteta .

Zadatak dječje stomatologije u prvom redu je prevencija i liječenje bolesti usne šupljine i zuba, stjecanje povjerenja i želje djece da prihvate i preventivne i terapijske intervencije i, na kraju, davanje savjeta koji bi trebali motivirati djecu i roditelje da redovito posjećuju stomatologa.

U stomatološkoj ordinaciji TIM DENT – Miličić posvećuje se velika pažnja radu s djecom. Stjecanje povjerenja u stomatologa od najranije dobi je veliko dostignuće za svakog liječnika i ostaje kao trajna dobit za malog, a sutra velikog pacijenta.

Kroz igru, toplu i neposrednu komunikaciju s djecom, iskusan stomatolog stječe povjerenje djeteta i to je najbolji put ka uspjehu svake stomatološke intervencije, ili još bolje, prevencije.

TIM DENT Miličić posvećuju veliku pozornost radu s djecom. Uložena ljubav i strpljenje u radu s malim pacijentima uvijek dobivaju pravu nagradu – povjerenje i vjernost djeteta.

Recent Posts