OSMIJEH U JEDNOM DANU
Želite li u samo jednom danu imati potpuno novi osmijeh? Danas je to posve moguće!

ALL-ON-4 I ALL-ON-6 TERAPIJA

Najnovija metoda u implantologiji nazvana All-on-4 zasigurno je najveći pomak posljednjih godina, koliko se implantati koriste za nadomještanje zubi.

Metodu je osmislio doktor Paulo Malo, osnivač i voditelj jedne od najpoznatijih svjetskih klinika oralne medicine Malo Clinic u Lisabonu (Portugal).

Marko Miličić, dr. med. dent. te specijalist oralne kirurgije i implantologije, svoju vještinu ugradnje implantata ovom metodom stekao je učeći direktno na samom izvoru znanja. Predavač vrijednog znanja, kada je All on 4 u pitanju, bio je glavom i bradom slavni dr.  Paulo Malo.

ŠTO JE ALL ON 4?

Riječ je o metodi ugradnje mosta  (fiksno-protetskog nadomjeska) fiksiranog na 4 najkvalitetnija titanska Nobel Biocare implantata unutar 24 h.

To ju čini brzom i minimalno invazivnom metodom. Bezubi ili djelomično bezubi pacijenti nakon samo jednog posjeta u našoj poliklinici dobivaju fiksni hibridni most, koji zadovoljava sve funkcijske i estetske zahtjeve samog pacijenta .

 

Tijek terapije :

Nakon pregleda i konzultacija krećemo s nizom dijagnostičkih pretraga:

 1. analiza CT-3D snimke
 2. fotografiranje
 3. Digital Smile Design
 4. planiranje oralno kirurškog zahvata
 5. timsko planiranje fiksno-protetskog nadomjeska od strane specijalista dentalne protetike i dentalnih tehničara

 

Operativni tijek terapije

Oralni kirurg ugrađuje 4 dentalna implantata posebnim tehnikama, čime se dobiva primarna stabilnost implantata.

Primarna stabilnost omogućava postavu privremenog hibridnog fiksnog mosta na vijak u roku 24 h, koji zadovoljava sve funkcijske i estetske zahtjeve.

 

BOLI LI OPERATIVNI ZAHVAT?

Operacija se izvodi u lokalnoj anesteziji što ju čini bezbolnom. Po završetku zahvata pacijent dobiva svu potrebnu terapiju (antibiotike, tablete protiv bolova, led za hlađenje, upute o prehrani i oralnoj higijeni…) za daljnju upotrebu kod  kuće.

Jesam li kandidat za All on 4?

Pacijentima koji pate od dentalnog straha možemo ponuditi izvođenje operacije uz svjesnu sedaciju. Izvodimo dvije vrste sedacije. Više o njima pročitajte na:

 

Nakon 4-6 mjeseci specijalist dentalne protetike, u suradnji s dentalnim laboratorijem, izrađuje trajni hibridni most. Most se izrađuje na titanskoj ili cirkonskoj konstrukciji, na koju se postavljaju zasebne, visoko-estetske krune:

 • cirkonske
 • ili potpuno keramičke

Ovo je trenutno najkvalitetnija funkcijska i estetska rehabilitacija bezubih čeljusti koja se nudi u svijetu. Ponosni smo što smo i mi među elitnim svjetskim poliklinikama te jedna od rijetkih poliklinika u Hrvatskoj koja izrađuje koncept ALL ON 4 – najbolje i najbrže fiksno rješenje za bezube pacijente.

 

Laboratorij poliklinike Tim Dent opremljen je najsofisticiranijim uređajima renomiranog proizvođača Amman Girbach i najkvalitetnijim materijalima, koji nam omogućavaju brzu i kvalitetnu izradu najkompleksnijih:

 • metalnih (titan, kobalt Krom )
 • bezmetalnih (cirkon, litij disilikat, kompozit) glodanih konstrukcija
 • završnih estetskih krunica ili ljuskica.

Prednosti ALL ON 4 zahvata u odnosu na tradicionalne načine ugradnje implantata  su:

 • 24 H ZA NOVE, FIKSNE ZUBE= najbrže fiksno rješenje za bezube pacijente (ugradnja implantata, izrada i postavljanje visoko kvalitetnog i estetskog fiksnog mosta u jednome danu)
 • DRASTIČNO REDUCIRANO VRIJEME TERAPIJE = tradicionalne implantološke terapije traju od 6-12 mjeseci, a ponekad i duže ovisno o težini slučaja i zahvata
 • MINIMALNO INVAZIVNI ORALNO KIRURŠKI ZAHVAT = izbjegava se podizanje sinusa i augmentacija kosti
 • FINANCIJSKI POVOLJNIJE I ISPLATLJIVIJE RJEŠENJE ZA PACIJENTA = smanjeni troškovi terapije zbog ugradnje samo 4 implantata (koji su dostatni kao nosači za cijeli most), izbjegavanja invazivnih kirurških zahvata i opsežnih augmentacija čeljusti (što inače znatno poskupljuje i produžuje trajanje terapije)
 • VRLO LAGANA REPARATURA PROTETSKOG RADA = u slučaju puknuća fasete (zuba) ili mosta, vrlo brzo i lako se reparira svako oštećenje (protetski rad napravljen je tako da se fiksira na vijak, za razliku od tradicionalnih terapija, kod kojih se most cementira te se u slučaju oštećenja sve mora raditi ispočetka, što iziskuje i vrijeme i nove financijske troškove za pacijente)
 • DUGOTRAJNOST TERAPIJE = All on 4 je dugotrajno fiksno rješenje
 • ESTETIKA I FUNKCIJA PROTETSKOG RADA U SAVRŠENOM SUGLASJU =maksimalna funkcionalnost i vrhunska estetika mosta
 • IZNIMNO VISOKI POSTOTAK USPJEŠNOSTI ZAHVATA
 • TRAJNOST PROTETSKOG NADOMJESKA = MOSTA
 • JEDNOSTAVNA I LAGANA ORALNA HIGIJENA = održavanje visokog stupnja oralne higijene
 • BRZ POVRATAK U SVAKODNEVNI ŽIVOT = iznimno brz postoperativni oporavak

S NAMA DO NOVOG OSMIJEHA U 24 SATA!
Posjetite nas na besplatnom pregledu i saznajte jeste li kandidat za All-on-4 ili All-on-6.
Za pacijente koji uđu u terapiju za zahvat All-on-4/All-on-6 pružamo uslugu BESPLATNE svjesne sedacije. Riješite se bezubosti potpuno bezbolno!

Prijavite se za besplatne konzultacije za više informacija!

Zašto odabrati ALL ON  4 u poliklinici TIM DENT – MILIČIĆ?

Ovdje slušamo vaše želje.

U dogovoru s vama i prema postulatima struke biramo idealnu boju, oblik i veličinu zubi prema fizionomiji vašega lica, kako biste dobili toliko željeni novi osmijeh.

Vrhunska kvaliteta izrade zbog upotrebe najkvalitetnijih materijala:

 • titanska ili cirkonska glodana konstrukcija (ljevane konstrukcije su zastarjele)
 • pojedinačne cirkonske ili E-max krunice koje su potpuno keramičke krunice (ne izrađuju se fasete u mostu, nego se izrađuju pojedinačne krunice i svaka zasebno se cementira na konstrukciju)

Zbog iznimne suradnje naših stručnjaka: oralnog kirurga, specijalistice stomatološke protetike i dentalnih tehničara iz vlastitog laboratorija TIM DENT-a, naši radovi istovremeno zadovoljavaju dvije najvažnije stvari za svakog pacijenta :

 1. Vrhunsku estetiku rada (savršen zubni niz i besprijekoran osmijeh)
 2. Maksimalnu funkcionalnost rada (prirodno žvakanje hrane, pravilan izgovor)

Vrijeme je da svoj život začinite najbržim i najljepšim osmijehom uz All on 4 iz poliklinike TIM DENT – Miličić!

NAŠI PRIMJERI TEHNIKE ALL ON 4

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Želim dogovoriti pregled

Ostale informacije vezane za implantologiju

Gubitak zubi daleko je veći problem od pukog estetskog nedostatka te nesumnjivo utječe na kvalitetu cjelokupnog života, posebice ako je riječ o gubitku prednjih zubi. Više…

U stomatološkoj ordinaciji TIM DENT – Miličić koristimo samo premium sustave kao što su Nobel Biocare, Astra Tech i Implant Direct, odnosno najkvalitetnije implantate na tržištu, dokazane sigurnosti, koji se koriste ne samo u Europi, već i u cijelom svijetu. Više…

Pomisao na bušenje kosti i postavljanje vijka u čeljust može zvučati zastrašujuće, no prava je istina da je implantologija najnaprednija tehnologija nadomještanja izgubljenih zuba. Implantološki zahvat tako je u potpunosti bezbolan i siguran te se provodi pod lokalnom anestezijom, a svakom se pacijentu pristupa individualno. Više…

Kontaktirajte nas