In Novosti
[blockquote sc_id=”sc1389094393714″]Povodom pokretanja službene web i Facebook stranice u ordinaciji TIM DENT – Miličić tijekom mjeseca siječnja traje akcija 50%tnog sniženja cijene za tretman izbjeljivanja zubi svjetlom putem najsuvremenijeg uređaja – Zaap.[/blockquote]

Izbjeljivanje zubi je neinvazivna i sigurna metoda, koja korigira boju vaših zubi koristeći peroksid i posebnu svjetlost za izbjeljivanje, ostavljajući netaknutu strukturu. Procedura izbjeljivanja zubi nije bolna. Zubi se mogu izbijeliti na nekoliko načina, ali izbjeljivanje uz pomoć svjetla daje najbolje rezultate, jer se u jednom posjetu zubi izbijele 3 nijanse ili više.

U našoj stomatološkoj poliklinici koristimo najnoviji uređaj za izbjeljivanje zubi – Zaap. U ordinaciji TIM DENT – Miličić uvjerili smo se kako uređaj Zaap zbog svoje snage i brzine daje najbolje i najtrajnije rezultate u izbjeljivanju zubi. Osim toga lagan je za rukovanje tako da je postupak izbjeljivanja zuba putem Zaapa užitak za pacijenta i za doktora dentalne medicine. Sam postupak izbjeljivanja traje oko 45 min. Nakon tretmana zubi se premazuju pastom na bazi fluora za zaštitu. Trajnost boje koja je dobivena takvim načinom izbjeljivanja je godinu do dvije, ovisno o konzumaciji pigmentiranih pića i hrane, te o oralnoj higijeni. Trenutačno je ova metoda izbjeljivanja najučinkovitija, najbrža i najsigurnija jer se radi pod kontrolom doktora dentalne medicine, a efekt je odmah vidljiv i dugotrajan.

Regularna cijena 2500kn
Akcija -50% 1250kn

Recommended Posts